Äldre man död i MC-olycka

På måndagskvällen skadades en man allvarligt och sedan avled efter en trafikolycka med en motorcykel vid Smärgels kurva mellan Grästorp och Trollhättan, rapporterar GP. Väg 44 var avstängd för trafik i cirka en timme under måndagskvällen.

ANNONS
|

Olyckan skedde vid 20-tiden vid Smärgels kurva, mellan Trollhättan och Grästorp. Väg 44 var avstängd i cirka en timme, men ska vid klockan 21:40 vara öppen för trafik igen.

Räddningstjänst, polis, ambulans och ambulanshelikopter larmades till platsen.

– Vi vet inte vad som har hänt men det är en allvarlig olycka, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson vid Region väst.

Polisen har tagit motorcykeln i beslag för en teknisk undersökning och olyckan kommer att utredas av trafikpolisen.

Mannen som färdades på motorcykeln ska ha varit i 80-årsåldern. Och vid 23-tiden är det fortfarande oklart vad som orsakade olyckan.

ANNONS

– På något sett ska en lastbil vara inblandad i olyckan också men i nuläget vet vi inte på vilket sätt, säger Rosmarie Andersson, stationsbefäl vid polisen i Lidköping.

Mannens anhöriga har underrättas.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS