Bilbrand på Kronogården

Under natten larmades räddningstjänsten om en bilbrand på Lantmannavägen, Kronogården. Det ska inte ha funnits någon spridningsrisk.

ANNONS
|

Det var klockan 01.15 som larmet om branden först kom in. Enligt räddningstjänsten skickade man en styrka till platsen, men varför den börjat brinna är oklart.

– Det är en bil Kronogården som av okänd anledning börjat brinna. Det fanns ingen spridningsrisk och vi har släckt den nu, säger räddningstjänstens vakthavande befäl Ulrik Olsson runt klockan 01.35.

Man trodde sig då behöva vara kvar på platsen i drygt 20 minuter till. Bilen beskrivs vara helt utbrunnen.

Även polisen larmades om händelsen och har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Man saknar i nuläget misstänkta.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS