Bilden är tagen i ett annat sammanhang.
Bilden är tagen i ett annat sammanhang.

Busschaufför skallad och sparkad på

Under fredagseftermiddagen vid 16-tiden ryckte polisen ut till resecentrum i Trollhättan i samband med att en chaufför blivit skallad och sparkad på.

ANNONS
|

Händelsen ska ha ägt rum när bussen stod parkerad vid resecentrum.

– En yngre förmåga gick på bussen men ville inte betala för sig. Det blev tjafs med chauffören, berättar Carl Anton Lindblom, jourhavande förundersökningsledare hos polisen i västra Fyrbodal.

– Chauffören ska sedan ha tryckt på överfallslarmet och därefter blivit skallad och sparkad, fortsätter han.

Därefter anlände en polispatrull till platsen och pratade med busschauffören och tog upp en anmälan om våld mot tjänsteman.

Gärningspersonen, som av polisen beskrivs som en pojke i nedre tonåren, försvann från platsen. Polisen har sökt efter den misstänkte men i nuläget finns ingen frihetsberövad.

ANNONS

Enligt polisen ska chauffören inte ha behövt uppsöka sjukvård efter händelsen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS