Fullt utvecklad brand i husvagn

En husvagn, stående på ett industriområde, brann natten till torsdag. Enligt polisen bodde det flera personer i den permanent och branden kan ha startat genom ett tänt stearinljus.

ANNONS
|

En husvagn, stående på ett industriområde, brann natten till torsdag. Enligt polisen bodde det flera personer i den permanent och branden kan ha startat genom ett tänt stearinljus.Det var strax efter midnatt som SOS Alarm fick larm om en brand i en husvagn som stod på ett industriområde i Trollhättan.

– Det bodde personer i den permanent. De ska inte haft någon el, så det kan ha varit ett tänt ljus som orsakade branden, säger Ola Kleinert, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Personerna i husvagnen vaknade och hann ut. De ska enligt uppgift inte ha fått några skador.

ANNONS

När räddningstjänstens styrka från Trollhättan kom till platsen brann det för fullt.

– Det var en fullt utvecklad brand och det fanns ingen spridningsrisk, säger Johan Ytterberg, inre befäl vid Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

Polisen har upprättat en anmälan om brand utan misstanke om brott.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS