Man och kvinna bröt sig in i lastbil

Sent på måndagskvällen greps en man och en kvinna för att bland annat ha stulit en bil. Senare på kvällen anhölls de båda.

ANNONS

På måndagskvällen uppmärksammade ett vittne två personer som hade brutit sig in i förarhytten på en lastbil som stod parkerad i Sollebrunn.

Vittnet tog registreringsnumret och larmade polis. Det visade sig att bilen som personerna färdades i var stulen i Trollhättan under måndagseftermiddagen.

– Mannen och kvinnan lämnade sedan Sollebrunn och körde mot Fyrbodal. De stoppades då av polis och kunde gripas, säger Stefan Lång, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

I bilen hittades även lite gods som stulits i lastbilen.

Mannen och kvinnan, som båda är i 40-årsåldern, anhölls senare misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS