Misstänkt rattfylla – tre hittades berusade i dike

Runt klockan 00.40 upptäcktes tre personer nere i ett dike längs riksväg 42. Samtliga var kraftigt berusade och låg intill en fyrhjuling, vilket polisen misstänker var resultatet av rattfylleri.

ANNONS
|

Enligt Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen region Väst, ska ingen av de tre vara speciellt illa däran.

– Ingen verkade direkt skadad när patrullen kom fram till platsen. Däremot har vi medtagit en person misstänkt för rattfylleri, säger Gunneng.

Han berättar vidare att polisen ännu inte lyckats identifiera de tre personerna.

– De ska vara så pass berusade att man ännu inte kunnat ha ett bra samtal med någon av dem, säger Gunneng och fortsätter:

– Men man har åtminstone identifierat en man misstänker vara föraren.

Personen misstänkt för rattfylleri har nu medtagits för provtagning. Förhoppningen är att kunna bringa klarhet i vad som hänt när hen tillnyktrat, säger Morten Gunneng.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS