Natten mot söndag fick en polisbil väja för några kollegor, när de båda ryckte ut på samma larm. Den väjande polisbilen fick köra ner i diket och hamnade på taket.
Natten mot söndag fick en polisbil väja för några kollegor, när de båda ryckte ut på samma larm. Den väjande polisbilen fick köra ner i diket och hamnade på taket. Bild: Johan Nilsson/TT

Poliser åkte på samma larm

Under natten mot söndag fick en polisbil väja och körde ner i ett dike vid trafikplats Skogsbo i Trollhättan. Det visade sig att två polispatruller åkte på samma larm, och den ena polisbilen fick väja för den andra.

ANNONS
|

Klockan hade slagit 00:08 när SOS fick in ett larm om att en bil hade kört ner i ett dike, på E45 vid trafikplats Skogsbo. Men det var inte vilken bil som helst – utan det var en polispatrull som hade fått väja för några kollegor.

– Det visade sig att båda patrullerna körde på samma larm, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson vid Region väst.

Den ena polisbilen hade fått väja för kollegorna för att undvika en kollision, och då kört ner i diket och landat på taket.

– Det gick bra med kollegorna. De tog sig ut ur bilen självmant och var uppe och stod kort därefter.

ANNONS

Poliserna fick föras till Näl för en kontroll, men båda klarade sig utan några allvarliga skador.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS