Ryckte i bildörrar och hotade vittne

Under natten mot torsdag upptäcktes två personer som gick runt och ryckte i bildörrar på Södra Malögavägen i Trollhättan.

ANNONS
|

Det var vid tretiden på natten som två personer gick och ryckte i dörrarna till bilar som stod parkerade i området runt Södra Malögavägen, vid Edsborg.

– Det iakttogs av vittnen som trodde att personerna försökte bryta sig in i bilarna. Vittnena försökte därför avbryta det hela, säger Rickard Lejon, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

I samband med det ska en av personerna ha hotat ett av vittnena, enligt polisen.

De bägge misstänkta, som är i 30-årsåldern, lämnade sen platsen men hittades, efter lite letande av polis, i närområdet.

– Vi har inte kunnat se att några av bilarna har skadats, men de två personerna är misstänka för narkotikabruk och innehav. En av dem är också misstänkt för olaga hot.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS