Trafikolycka vid Stallbackarondellen

En trafikolycka inträffade på tisdagsmorgonen. Enligt SOS Alarm var tre bilar inblandade.

ANNONS
|

Larmet om trafikolyckan kom klockan 6.20. Enligt SOS Alarm ska tre bilar vara inblandade i en trafikolycka strax innan Stallbackarondellen, i riktning mot Grästorp.

– En bil ska av oklar anledning kört in i mitträcket och tappat ett hjul. Sedan kommer en mötande bil som kör på hjulet som i sin tur träffar en annan bil i det andra körfältet. Bilarna har inte kolliderat med varandra, säger Tobias Land, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Händelsen kommer utredas som vårdslöshet i trafiken. Räddningstjänsten och ambulans var snabbt på plats.

Inledningsvis var det enligt Trafikverket stor påverkan på trafiken.

ANNONS

Klockan 6.35 säger Peter Gustafsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund, att en bilist kört in i mitträcket och att två andra bilar fått eventuellt däck eller annat på sig.

– Det är inga personskador. Vi har lämnat platsen nu och man har börjat släppa på trafiken, säger han.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS