Tre till sjukhus efter trafikolycka på 44:an

På lördagskvällen körde en bil med fyra personer ner i diket på riksväg 44 i Norra Björke. Tre personer har förts till sjukhus med ambulans, varav en med allvarligare skador.

ANNONS
|

Larmet inkom klockan 21.12 på lördagen och ska gälla en singelolycka, i Norra Björke i Trollhättan.

– Det är en singelolycka, där en personbil med fyra personer ska ha hamnat i diket, säger William Kokkonen, teamledare SOS alarm.

Räddningstjänst och tre ambulanser larmades till platsen.

– Det är en personbil som gått i diket, alla är ur fordonet, och vi är behjälpliga ambulans där, säger Johan Ytterberg, vakthavande befäl på Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Tre personer till sjukhus

Polisen larmades också till platsen och enligt Andreas Odén, polisens vakthavande befäl i Väst, har tre personer förts till sjukhus med ambulans.

– Det är inga livshotande skador, men enligt de initiala uppgifterna jag har ska en förts till sjukhus med något allvarligare skador, säger Odén.

ANNONS

Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik, där en person är misstänkt för brottet.

Händelsen orsakade problem i trafiken i båda riktningarna fram till klockan 22.00.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS