Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Stefan Bennhage

Vattenläckage på gym

Vid kvart i nio på tisdagsmorgonen larmades räddningstjänsten om en större vattenläcka i ett gym på Kungsgatan.

ANNONS
|

Enligt räddningstjänsten handlar det om ett rör som ska ha lossnat från sin koppling.

– Det har runnit ut på golvet i lokalen ovanför gymmet och sedan letat sig ner, säger Ulrik Olsson, tjänstgörande inre befäl på Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

Hur länge läckaget pågått vet räddningstjänsten inte i nuläget.

– Det vi vet är att det är ett större läckage och att det har pågått under en längre tid. Så det är ganska mycket vatten som vi håller på och dammsuger upp just nu, säger Ulrik Olsson.

Själva läckaget tätade räddningstjänsten snabbt när de kom till platsen. Vid tiotiden hade räddningstjänsten lämnat platsen och överlämnat till fastighetsägaren.

ANNONS

– Försäkringsbolaget har tagit över arbete och det kommer troligen vara mycket för dem att göra. Men vi är klara på platsen, säger Jonas Gustafsson, inre befäl på Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS