21 bilar slangades på bensin

Någon gång under natten mellan tisdagen och onsdagen ska någon eller några ha stulit bensin från 21 bilar på en bilfirma nära Överby.

ANNONS
|

Vid fyratiden på onsdagsmorgonen hade två misstänkta gärningsmännen tagit sig in på ett område till ett bilföretag på Tenggrenstorp i Vänersborg. Enligt misstankarna ska de ha stulit bildelar och slangat bensin.

LÄS MER:Stal bildelar och slangade bensin – två misstänkta gripna

På onsdagseftermiddagen kunde polisen bekräfta att en liknande händelse inträffat nära Överby. Om de här två stölderna har någon koppling kunde polisen inte svara på under kvällen.

Enligt Ola Kleinert, jourhavande förundersökningsledare hos polisen, ska någon eller några ha slangat bensin från 21 bilar från bilfirman Skruttomobil.

– Vi har vart där och säkrat vissa fynd. Det är någon eller några som har brutit upp tanklocket och slangat bensin, säger han.

ANNONS

Vad det är för fynd som hittades, kan han inte kommentera i nuläget. Men enligt polisen hade tjuvarna lämnat kvar vissa saker som kommer att undersökas.

– Det här kom in som en anmälan via polisens callcenter, och skedde någon gång under natten mellan tisdag och onsdag.

Stölden inträffade på bilfirman Skruttomobil på Ladugårdsvägen i närheten av Överby, och enligt polisanmälan stod bilarna på en öppen parkering. I nuläget har polisen inga misstänkta gärningspersoner, och en anmälan gällande stöld är upprättad.

Inget annat ska ha tillgripits förutom bensinen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS