Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Rickard Halleröd, ägare och kock på Albert Kök & Konferens Bild: Stefan Bennhage
Rickard Halleröd, ägare och kock på Albert Kök & Konferens Bild: Stefan Bennhage

Albert släpper gourmetpåse

ICA Kvantum Jättens take away-påse pausas, för att ge plats åt ett nytt samarbete.

Alberts ställer återigen om för att möta Trollhättebornas gourmet-behov. Nu i samarbete med ICA Kvantum Jätten.

– Det gäller att vara kreativ och i dessa tider, säger Rickard Halleröd, ägare och kock på Alberts.

Det handlar om en gourmetpåse för två personer som köps på ICA Kvantum jätten, där det mesta är förberett av Alberts och några sista detaljer sätts av köparen själv. Konceptet känns igen sedan tidigare från Kvantums Take-away påsar.

– Förrätten är upplagd redan, sedan får man med sig några enkla instruktioner för att göra rätten klart, säger Rickard Halleröd.

Han fortsätter att berätta att det, även om det är enkelt att slutföra själv och något förenklat jämfört med på restaurangen, ändå finns en tydlig Aberts-prägel på rätterna.

Med finns också ett dryckesförslag, som dock för det mesta inte kan inköpas på samma plats.

– Det är trevligt att tussa ihop två matföretag och planen är att samarbetet ska fortgå till jul, säger Rickard Halleröd.