Berts vattenlekland ett aprilskämt

Bert Karlsson har alltid mycket på gång. Men något nytt lekland med Sternö och linbanan är inte aktuellt. TTELA:s aprilskämt för i år var en av många i raden.

ANNONS
|

Planerna var att köpa loss det grundstötta fartyget Sternö och använda som utgångspunkt för ett vattenlekland som skulle kunna anläggas vid Restad gård. Bert Karlsson kunde också tänka sig att köpa loss linbanan i Trollhättan, som en ingrediens.

Bohusläningen lanserade också en idé med ett fartyg i centrum. En indisk supertanker skulle ha bogserats ända fram till strandpromenaden för att användas som badhus.

GP:s aprilskämt handlade om en ambulerande förlossningsavdelning på en spårvagn.

Här är andra inslag från nyhetsredaktioner runt om i landet.

Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad slog dagen till ära till med "Glöm E6:an, nu kommer Elsexan – Öresunds nya superled för batterifärjor", för att avlasta E 6 från trafik.

ANNONS

Gefle Dagblad bjuder på ett "avslöjande" av det lite tristare slaget. Filmstjärnan Rolf Lassgård har fått nog av staden. Spiken i kistan blev när Gävle kommun stoltserade med att man nu är fler än 100000 invånare.

– Det är ingenting att skryta om att vi blir fler. Jag har alltid tyckt om småstadslivet, men det finns inte kvar här. Snart är vi som Stockholm och då kan jag lika gärna bo där, säger Rolf Lassgård som tänker låta flyttlasset gå till stadsdelen Ropsten.

ANNONS