Bil brann inne i bilhall

Natten mot lördagen brann en bil inne i en bilhall i Trollhättan. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden och saneringsarbete i byggnaden pågår.

ANNONS
|

Det var vid klockan 03.30-tiden natten mot lördagen som ett automatlarm gick på en bilfirma på Skogstorpa i Trollhättan. Räddningstjänstens Trollhättestyrka ryckte ut och kunde konstatera att det rörde sig om en brand och rökutveckling i fastigheten.

– Det hade börjat brinna i en bil inne i bilhallen. Vi har släckt bilen och tagit ut den på utsidan av byggnaden. Det var ganska så begränsad omfattning på branden, säger Peter Gustafsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

Enligt P4 Väst var det en utställningsbil som stod på laddning som började brinna.

Räddningstjänsten kunde släcka branden och jobbade på platsen sammanlagt cirka 1,5 timmar. Branden spred sig aldrig från bilen, men det var risk för spridning.

ANNONS

– Det är det alltid om inte vi hade kommit dit.

Saneringsarbete pågår under lördagen i fastigheten, som nu har vissa rökskador. Varför bilen börjat brinna kan räddningstjänsten inte svara på.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS