Bil med tre personer körde in i mitträcke

På lördagseftermiddagen inträffade en singelolycka på E45 vid Överby. En personbil hade kört in i mitträcket.

ANNONS
|

Vid 14:40-tiden larmades ambulans och räddningstjänsten till en trafikolycka som hade inträffat på E45 mellan Överby och Skogsbo i norrgående riktning. Det handlade om en personbil som kört in i mitträcket. I bilen fanns färdades tre personer. Enligt räddningstjänsten ska ingen av dem ha behövt ambulanstransport, i övrigt är skadeläget oklart.

Under räddningsarbetet var ett körfält avstängt i södergående riktning och ett i norrgående. Vid 15:30-tiden var räddningstjänstens insats avslutad och det södergående körfältet öppnades igen. Norrgående var stängt ytterligare en stund under tiden den kraschade bilen bärgades från platsen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS