Bilbrand på lördagskvällen: ”Inga spår”

En bil stod i lågor på Lextorp sent på lördagskvällen. Polisen har upprättat en anmälan, men har inga spår efter någon gärningsman.

ANNONS
|

Det var vid 22.30-tiden som räddningstjänsten larmades till Lextorp, där en bil stod i lågor. SOS Alarm uppger att inringaren sagt att det smällde ifrån den brinnande bilen.

Räddningstjänsten kom till platsen och kunde snabbt släcka branden. Bilen ska ha stått parkerad utan andra bilar intill sig och det ska därför inte ha varit någon spridningsrisk.

– Bilen var mer eller mindre utbränd när vi kom till platsen, säger Andreas Svenblad, inre befäl vid Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

– Men vi har inga spår efter någon gärningsman, säger Adam Schwitzgold, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal.

ANNONS

Det ska inte heller finnas några vittnen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS