Drogpåverkad motorcyklist misstänkt för flera brott

En misstänkt drogpåverkad motorcyklist vägrade stanna vid en poliskontroll under natten. Efter att själv ha vält strax därefter lyckades polisen dock få tag på föraren, som nu misstänks för flera brott.

ANNONS
|

Det var vid 02-tiden, natten till torsdag, som en polispatrull på Faktorsgatan skulle genomföra en trafikkontroll.

– Föraren ville inte bli kontrollerad av polisen och försökte köra därifrån, men välte på eget bevåg, säger Gittan Carlsson, polisens jourhavande förundersökningsledare i Fyrbodal.

Enligt henne hann motorcyklisten aldrig ta sig tillräckligt långt för att polisen skulle behöva inleda ett efterföljande.

– Nej, det hanns inte långt och det var heller ingen hög hastighet. Föraren kommer att rapporteras för drograttfylleri, vårdslöshet och olovlig körning, säger Carlsson.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS