Fallens dagar brukar locka stora mängder besökare, men i år blir stadsfestivalen inte av.
Fallens dagar brukar locka stora mängder besökare, men i år blir stadsfestivalen inte av. Bild: Andreas Olsson

Fallens dagar ställs in

Det blir inget Fallens dagar i sommar. Trollhättans Stad har beslutat att ställa in stadsfestivalen och flera andra arrangemang som var planerade under våren.

ANNONS
|

Med en pandemi som saknar slutdatum anser kommunen att det är orealistiskt att planera för den årliga festen i Trollhättan. Därför kommer 2021 års upplaga att ställas in, precis som förra sommaren.

– Det är naturligtvis jättetråkigt att behöva ställa in. Vi vet att detta är något många ser fram emot under hela året, inte minst nu, efter en lång tid av fysisk distans, säger Paul Åkerlund, kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

LÄS MER:15 år av fallfester på 2000-talet

Andra stora arrangemang som inte blir av i år är Den blå natten och Hela kronan gungar. Trollhättans stad meddelar att även andra arrangemang under våren kan komma att ställas in.

ANNONS

– Utifrån rådande läge har vi gjort bedömningen att det inte är realistiskt att planera för Fallens dagar i sommar. Vi följer dock nogsamt utvecklingen för att löpande kunna ta ställning till andra arrangemang och evenemang, säger Tommy Svensson, förvaltningschef för Kultur och fritid i ett pressmeddelande.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS