Flera misstänkta för brotten på Kronogården

Under fredagseftermiddagen gick polisen ut med information om att man har flera misstänkta efter ordningsstörningarna på Kronogården i Trollhättan.

ANNONS
|

Genom att analysera bland annat filmklipp från händelserna så har polisen nu kunnat identifiera flera av personerna som deltagit i ordningsstörningarna. På sin webbplats skriver polisen att det rör sig om misstänkt brott mot maskeringsförbud, skadegörelse, våld mot polisen, grov stöld och våldsamt upplopp.

– Vi har filmer som vi går igenom, men vi tar gärna emot tips från personer som har upplysningar kring händelserna, säger Jenny Wester, biträdande lokalpolisområdeschef i Östra Fyrbodal, på polisens hemsida.

LÄS MER:TTELA debatt: Oroligheterna på Kronogården

Fortsatt ökad polisiär närvaro

Vidare skriver polisen att man kommer fortsätta ha ökad polisiär närvaro på Kronogården under helgen. Detta sker i ett trygghetsskapande och ordningshållande syfte.

– Vårt uppdrag är att verka för trygghet och sätta stopp för kriminella handlingar. Det kommer vi att hålla fast vid så länge det behövs, säger Jenny Wester.

ANNONS

LÄS MER:Nya oroligheter på Kronogården

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS