Frisörsalong sönderslagen

På fredagskvällen larmades flera polispatruller till Kungsgatan i Trollhättan, där en frisörsalong blivit sönderslagen av en okänd gärningsperson.

ANNONS
|

Polisen larmades om detta klockan 20.35, och flera polispatruller åkte dit för att genomföra en insats och söka igenom platsen.

På polisens hemsida framgår att gärningspersonen ska ha slagit sönder en frisörsalong på Kungsgatan i Trollhättan, därefter gått in i salongen och fortsatt slå sönder inredning. Hen ska därefter lämnat platsen springande.

Vad är motivbilden bakom det här?

– Det är för tidigt att säga, men vi har flera patruller på plats som säkrar brottsplatsen, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

Under lördagen hade ännu ingen gripits för skadegörelsen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS