Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Fyra bilar i brand på parkering

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en bilbrand på Stavre på tisdagskvällen. Fyra bilar var i brand, men vid strax efter klockan 22 meddelar räddningstjänsten att branden strax är släckt.

Larmet kom vid 21.30 på tisdagen och flera personer ska ha larmat. Fyra bilar brann på en parkering på Stavre i Trollhättan.

Enligt SOS Alarm larmades även ambulans ut eftersom det är mycket rök i området. I skrivande stund finns inga uppgifter om personskador.

– Det brinner i fyra bilar och det verkar inte sprida sig till fler. Vi är på plats och vi släcker av där allt eftersom, säger Andreas Svenblad, inre befäl vid Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund vid 21.45-tiden.

Vid strax efter klockan 22 meddelar räddningstjänsten att bränderna strax ska vara släckta. Ingen mer bil än de fyra ska ha skadats.

Vad som orsakat branden kan räddningstjänsten inte svara på.

– Vi vet inte exakt vad som har skett, men vi kan misstänka att det är anlagt på något ställe, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen.

Han meddelar dock att ingen har gripits för branden.

En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. På onsdagsmorgonen har polisen ännu ingen frihetsberövad eller misstänkt för bränderna.

– Vi har knapphändiga vittnesuppgifter. Fler vittnen ska höras under dagen. Har någon sett något så vill vi gärna komma i kontakt, säger Per Sillén, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal.

Ring i så fall polisen på telefonnummer 114 14.