Grovt rattfylleri på 44:an

Under natten stoppades en bilist strax utanför Trollhättan. Det visade sig att han var berusad och hade vad man misstänker är hembränt i bilen.

ANNONS
|

Händelsen inträffade vid 04-tiden på fredagsmorgonen. När det stod klart för polisen att mannen hade druckit undersöktes även bilen, varpå man hittade misstänkt hemgjord sprit.

– Han blåser 1,1 promille, sen hittar man misstänkt hembränt så han är misstänkt för brott mot alkohollagen, säger Per Sillén jourhavande FU-ledare på polisen.

Polisen har skickat substansen på analys och mannen, som är mellan 35-40 år, är misstänkt för grovt rattfylleri och brott mot alkohollagen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS