Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Inbrott i lägenhet i natt

Polisen larmades till ett bostadsinbrott i Norra Björke natten mot torsdagen.
– Det var kaos där inne, berättar lägenhetsinnehavaren.

Vid 00.30-tiden natten mot torsdagen larmades polis till ett inbrott i en bostad i Norra Björke. Lägenhetsinnehavaren kom då hem till en uppbruten dörr och ett öppet fönster. Inne i lägenheten var allting i oordning.

– Det var kaos där inne. Alla kläder ur garderoben var utslängda och de hade slitit sönder mina arbetskläder, berättar lägenhetsinnehavaren på torsdagseftermiddagen och fortsätter.

– Jag blev jätteförvånad: "Vad har hänt här?". Jag blev chockad och när det var sådan oreda undrade jag hur jag skulle få ordning på allt det här?

Platsundersökning

Exakt vad som är borta är inte klarlagt ännu, men lägenhetsinnehavaren har kunnat konstatera att teknik, såsom bland annat en dator och drönare, saknas.

Polisen har inlett förundersökning och polisens tekniker genomförde under torsdagen en platsundersökning i bostaden. Lägenhetsinnehavaren har nu fått tillgång till bostaden.

– Nu får jag lov att städa i ordning i allting och forska i vad som stulits. Det kan vara andra saker som man upptäcker senare att de är borta.

Det är inga av grannarna som sett eller hört något, enligt lägenhetsinnehavaren.