Jagades med kniv i centrala Trollhättan

Strax efter klockan ett under natten till lördag fick polisen i Trollhättan in ett larm om en person som ska ha blivit jagad med en kniv.
– Det är en okänd gärningsman som sedan ska ha sprungit därifrån med en person till, säger Per-Erik Vister, jourhavande förundersökningsledare på polisen i Trollhättan.

ANNONS

En person ringde till polisen under natten till lördagen och berättade att hen står med en ung kille som säger sig blivit jagad av två killar med kniv.

– Killen tror att en av de som jagade honom hade kniv. Men han har blivit riven, slagen och har blivit av med sin tröja, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson på polisen i region Väst.

Per-Erik Vister berättar att polisen åkte dit och killen ska ha fått slag mot överkroppen, men inte några allvarliga skador.

– Vad jag vet har han inte fått några slag i ansiktet vilket är ovanligt. Oftast när det sådana här saker på stan eller krogslagsmål så är det nästan alltid slag mot ansiktet, säger Per-Erik Vister och fortsätter:

ANNONS

– Det är mer när det är våld i nära relationer som pågår en längre tid som gärningsmän slår mot kroppen för att man ska kunna dölja det med kläder.

En anmälan om misshandel har upprättades men än så länge ska ingen vara gripen.

– Det är svårt när det är på stan. Då är tips från folk som har sett något viktiga eftersom vi sällan är på plats. Det är inte direkt så att någon startar en misshandel när polisen står och ser på, säger Per-Erik Vister.

ANNONS