Kommunen om den trasiga belysningen

Belysningen kring Resecentrum och Dannebacken har under ett tag varit ur funktion. Nu hoppas Trollhättans Stad vara problemet på spåren. "Det rör sig om ett kabelfel", skriver man på sin hemsida.

ANNONS
|

Kommunen har under en tid fått in många felanmälningar och samtal om belysningsstolpar som inte fungerat som de ska. Att lösa problemet har inte varit det lättaste – men nu tror man sig vara nära en lösning.

"Vi är medvetna om det här problemet och jobbar på en lösning tillsammans med Trollhättan Energi. Det rör sig om kabelfel där det är svårt att identifiera platsen/grundorsaken till att säkringarna går, men vi följer upp problemet dagligen och jobbar metodiskt för att lösa problemet", skriver man.

Uppmanar till felanmälan

Bristen på belysning har i flera medborgarlöften lyfts fram som den största anledningen till upplevd otrygghet bland allmänheten.

ANNONS

LÄS MER:Fokus för att motverka våld och otrygghet

Man uppmanar också allmänheten att göra en felanmälning till Trollhättan Stad om man upptäcker trasig belysning i kommunen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS