Kossor på vägen i motsatt riktning

Under söndagskvällen ringde en läsare in om en varning – två kossor hade hamnat på E45 från Vänersborg till Överby i motsatt riktning av vägen.

ANNONS
|

Enligt inringaren, gick de två kossorna på fel sida av vägen, från Vänersborg i riktning mot Överby.

– Vi körde bilen och så upptäckte vi dem. Jag tänkte att det kan vara bra med en varning, säger Sofie Dhejne, som ringde in till TTELA-redaktionen under söndagskvällen.

Räddningstjänsten kunde bekräfta att så var fallet, men ärendet ligger på polisens bord – som inte kunde kommentera situationen närmare under söndagskvällen.

Enligt Trafikverkets hemsida var det en stor trafikpåverkan på E45 och det rörde sig specifikt om trafikplats Överby till trafikplats Skogsbo i båda riktningarna. Sluttiden på trafikpåverkan räknades vara fram till klockan 20.30

ANNONS

Det är oklart hur kossorna hamnade på vägen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS