Krock mellan motorcykel och personbil

En motorcykel och en personbil krockade vid bensinstationen i Sjuntorp vid 9-tiden på tisdagen. Räddningstjänst och ambulans kallades till platsen och vägen stänges av i båda riktningarna.

ANNONS
LocationSjuntorp||

Det var vid 9-tiden som larmet till SOS kom om en krock mellan en personbil och motorcykel vid bensinstationen i Sjuntorp.

I ett första skede meddelande polisen att motorcyklisten var allvarligt skadad och förd till sjukhus. NU-sjukvården uppgav senare vid lunchtid på tisdagen att motorcyklisten var allvarligt skadad men att läget är stabilt.

Just nu finns ingen misstänkt för brott, men olyckan kommer med största sannolikhet att utredas som vårdslöshet i trafik.

Enligt polisen ska olyckan ha inträffat då bilisten gjorde en felaktig vänstersväng,

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS