En kvinna uppger för polisen att hon blivit knivrånad sent på onsdagskvällen. Kvinnan blev av med en mobil, armband och kontanter, enligt polisen.
En kvinna uppger för polisen att hon blivit knivrånad sent på onsdagskvällen. Kvinnan blev av med en mobil, armband och kontanter, enligt polisen.

Kvinna knivhotad av okänd man

Sent på onsdagskvällen ringde en kvinna till polisen och uppgav att hon blivit rånad av en okänd gärningsman i skogen bakom polishuset i Trollhättan. – Gärningsmannen ska ha haft rånarluva och hotat kvinnan med kniv, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson Region väst.

ANNONS
|

Kvinnan hade hoppat av bussen vid 22:30-tiden och gick genom skogen bakom polishuset för att ta sig hem. Då ska en okänd svartklädd gärningsman hoppat fram, hotat kvinnan med kniv och rånat henne på ett flertal saker.

– Gärningsmannen ska ha tagit en mobiltelefon, ett armband och 200 kronor i kontanter, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson vid Region väst.

Kvinnan, som är i 30-årsåldern, tog sig sedan till sin bostad och larmade polisen sju minuter efter att rånat ska ha skett. En patrull åkte hem till henne för att upprätta en anmälan.

– Kvinnan uppger då att gärningsmannen var startklädd både upptill och nertill. Han ska haft på sig en rånarluva och hotat henne med en kniv.

ANNONS

Enligt kvinnan greppade gärningsmannen tag i kvinnans jacka och polisen har tagit den i beslag för att säkra DNA-spår.

Ingen person har gripits för händelsen. Kvinnan klarade sig utan några fysiska skador.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS