Larm om rök i byggnad

Strax innan 16-tiden på onsdagseftermiddagen inkom ett larm om röklukt i en byggnad i Sjuntorp, Trollhättan.

ANNONS
|

En enhet från räddningstjänsten och en ambulans larmades till platsen.

– Det stämmer att det luktar rök, men det är ingen synlig eld, så vi söker av byggnaden med värmekamera i nuläget, säger Mona Hedman, inre befäl på Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

Lukten ska komma från en byggnad där flera verksamheter verkar i Sjuntorp. Enligt händelsebeskrivningen från SOS Alarm rör det sig om ett hotell och hemtjänsten.

– Det var hemtjänsten som ringde in, och de tog sig ur byggnaden så det är inget problematiskt i nuläget, säger Mona Hedman.

Strax innan 17-tiden kunde räddningstjänsten bekräfta att de inte kunde hitta någon brand. Vad det var som orsakade röklukten är oklar, men det finns en misstanke om potentiell bränd mat.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS