Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Larm om storbråk vid gymnasium

Polisen i Trollhättan larmades till Magnus Åbergsgymnasiet efter larm om ett större bråk.
– En anmälan har gjorts om misshandel, och den handlar om det här bråket har jag fått veta nu, säger Stefan Lång på polisen.

Det var klockan 14.40 som polisen fick information om händelsen. Enligt flera personer hade ett slagsmål utbrutit vid Magnus Åbergsgymnasiet.

– Det har kommit in uppgifter om ett bråk mellan ett 20-tal personer, någon skulle blöda från huvudet. Det finns flera personer som säger detta, säger Peter Adlersson, presstalesperson polisregion Väst.

Ingen kvar på plats

Polisen rycker ut till platsen men när de väl kommit fram finns ingen kvar, till en början fanns inte heller någon grund för att upprätta en anmälan i händelsen. Polisen har också pratat med personal på skolan.

– Ingen var kvar; ingen målsägande, ingen gärningsman. Vi har verkligen sökt av, nu fortsätter allmän spaning i området, sade Adlersson.

Misshandelsanmälan inkom

Senare på måndagseftermiddagen kunde polisen berätta att en anmälan gjorts av en person som inkommit till stationen.

– En anmälan har gjorts om misshandel, och den handlar om det här bråket har jag fått veta nu. Men anmälan är inte helt färdig, det får utredas vidare under morgondagen, säger Stefan Lång, jourhavande förundersökningsledare polisen i Trollhättan.