Lastbil och personbil i krock på E45

Vid klockan 13.10 på fredagen kom ett larm om en trafikolycka på E45 strax norr om Stallbackabron i riktning mot Vänersborg. En person fördes till sjukhus.

ANNONS
|

Det är enligt räddningstjänsten en lastbil och en personbil som har kolliderat.

– Vi bedömer det som en lindrigare omfattning, säger Jonas Gustafsson, inre befäl på räddningstjänsten.

– Det är någon form av kökrock, säger han en stund senare.

Polisen skriver på sin hemsida att en person klagat på smärtor i nacken och SOS Alarm meddelar att en person har förts med ambulans till sjukhus.

Trafiken står still berättar ett vittne för TTELA. Vittnet sitter på en buss mot Vänersborg. Trafikverket bekräftar uppgifterna och skriver att räddningstjänst har stängt av trafiken norrut

Vid 13.45 meddelar räddningstjänsten att de snart ska lämna över ärendet till polisen.

ANNONS

Vid 14.10 rullar trafiken igen.

Under eftermiddagen meddelar polisen att lastbilsföraren misstänks för trafikbrott i och med att hen inte varit tillräckligt varsam med att byta fil och således orsakat olyckan. Det rör sig om ett bötesbrott.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS