Lastbilsdäck small på E45

Ett lastbilsdäck small under färd på E45, larmades först som brand i fordon till SOS. Efter trafikpåverkan rullar det nu på igen, meddelar Trafikverket.

ANNONS
|

Räddningstjänsten ryckte ut då man till en början fått information om att det rörde sig om en brand i ett av lastbilsdäcken. Då det visade sig att det handlade om en punktering avbröt de insatsen.

– Vi trodde det var en brand men det rörde sig om en punktering, vi har lämnat platsen, säger Simon Willner, vakthavande befäl på Närf.

Händelsen ägde rum söder om Trollhättan i norrgående riktning, strax innan klockan 16.30 på måndagen. Trafikverket meddelar på hemsidan att trafiken påverkas, med prognosen att det kommer att vara löst klockan 17.30

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS