Lugn sista festivalkväll

Sista kvällen och natten på Fallens dagar var lugn för polisen. Endast en överförfriskad person omhändertogs av polisen.

ANNONS
LocationTrollhättan||

Helgens nätter har rapporterats vara lugna från polisens sida.

Detta gäller även för söndagen och natten mot måndagen. Enligt stationsbefälet i Trollhättan har endast en person omhändertagits för fylleri – detta redan vid 18-tiden på söndagen. Personen omhändertogs i centrala Trollhättan.

LÄS MER:Ännu en relativt lugn festivalnatt

– I natt har det inte varit mycket från Fallens dagar. Vi har inga gripna eller anhållna för brott i samband med Fallens dagar, säger Håkan Larsson, jourhavande förundersökningsledare på polisen i östra Fyrbodal.

LÄS MER:"Överraskande lugn" Fallensfredag

Håkan Larsson har inte heller fått till sig att det skulle varit speciellt stökigt på stan eller något annat som sticker ut i samband med sista kvällen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS