Man gripen misstänkt för stöld i garage – togs på bar gärning

En man greps tidigt på söndagsmorgonen misstänkt för stöld i ett garage i Karlstorp. Det var efter att ett vittne larmat om att ha hört någon som försökt bryta sig in.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan fem på söndagsmorgonen som en person larmade polis efter att ha sett en bil köra in i området Karlstorp i Trollhättan. Vittnet ska därefter ha hört hur någon försökt bryta sig in i ett garage.

När polisen kom fram till platsen hittade de bilen, där satt en ensam kvinna. Efter att patrullen letade i området hittade de den misstänkte mannen i ett garage. Han greps på plats och är nu misstänkt för stöld.

– Vi kom på honom i ett tidigt stadium, vittnet säger sig ha hört ljud som stärker att något är i görningen. När vi kommer fram hittar vi mannen i ett garage och han misstänks nu för inbrottsstöld, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS

Även kvinnan i bilen fick följa med polisen till polisstationen för att redogöra huruvida hon var inblandad i stölden. Kvinnan är inte misstänkt för något brott.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS