Man och kvinna rånades i trapphus

En kvinna och man rånades natten till tisdag av tre män som hotade dem med en luftpistol. Händelsen inträffade i ett trapphus. Männen sitter nu anhållna misstänkta för grovt rån, misshandel och olaga hot.

ANNONS
LocationKarlstorp||

Det var vid midnatt, natten till tisdag, som händelsen inträffade i ett trapphus på Karlstorp, Trollhättan.

– En man och en kvinna blev rånade och hotade av tre män i 20-årsåldern som hade en luftpistol, säger Stefan Lång, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Männen ska enligt polisen fått med sig en mobiltelefon.

– Det är vad vi vet i nuläget, säger Stefan Lång.

Polispatrullen som kom till platsen fick signalement på de tre männen och när de körde runt i området och letade, så lyckades de hitta dem.

– Männen kunde gripas och sitter nu anhållna. Även luftpistolen hittades.

ANNONS

Enligt polisen finns det uppgifter om att någon form av misshandel ska ha förekommit i samband med rånet, men om mannen och kvinnan skadades är i nuläget oklart. De tre männen är misstänkta för grov misshandel och grovt olaga hot och rån.

– Vi vet inte fullt ut alla omständigheter än, men vi jobbar vidare i dag med bland annat förhör av de inblandade, säger Stefan Lång.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS