Misstänkt grov misshandel vid Slättbergshallen

Ett slagsmål bröt ut vid Slättbergshallen i Trollhättan under natten. En person fick en spark i huvudet och fick föras till Näl.

ANNONS
|

Mellan klockan 01.30-02.00 natten till söndag uppstod tumult vid Slättbergshallen. Runt tio personer ska ha setts gå från korsningen i närheten för att sedan ta sig upp mot stadion.

– Gängen började gå åt det hållet, det är sammanlagt cirka tio personer, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson polisregion Väst.

Polisen skickade två patruller till platsen och när de kom fram hittar de en person som var skadad i huvudet.

– Det är lugnt på platsen när de kommer fram, men en kille är skadad. Han ska vara sparkad i huvudet. Man tillkallar ambulans först, men kör honom sedan med en av polisbilarna till Näl, säger Thomas Fuxborg.

ANNONS

Vilka typer av grupperingar det rör sig om är okänt. En anmälan om grov misshandel är upprättad. Ingen är gripen i nuläget och polisen jobbar vidare med förhör.

– Ingen gripen i nuläget. Det är en del individer som ska höras, säger Mattias Hasselström, jourhavande förundersökningsledare polisen i Trollhättan.

Rättelse: I en tidigare version stod att polisen hade uppgifter om att två grupper hade kommit överens om att göra upp, vilket var obekräftade uppgifter.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS