Misstanken: Man kastade blomkruka – med patron i fickan

Tidigt på söndagsmorgonen larmades polis till en adress i Trollhättan. Där ska en ha kastat en blomkruka in i en entrédörr, med en patron i fickan. Han är nu misstänkt för flera brott.

ANNONS
|

Det var vid 05-tiden som patrull larmades till en adress på Stavre i Trollhättan. En man ska där ha kastat en blomkruka in i en entrédörr, så att glaset i denna gick sönder.

Patrullen kommer dit och anträffar en person som stämmer överens med signalement på den person som ska ha kastat blomkrukan.

Polisen tror även att han är påverkad av narkotika och han misstänks för ringa narkotikabrott.

– Han har även en styck patron i fickan, så han blir misstänkt för ett ringa vapenbrott, säger Matias Hasselström, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal.

Vet ni vad för typ vapen som patronen passar i?

ANNONS

– Det är troligtvis en pistol.

Mannen, som är i 25-årsåldern, ska inte vara känd av polis sedan tidigare. Han omhändertogs för tillnyktring och hördes av polis, men släpptes under söndagen. Han är misstänkt för skadegörelse, ringa narkotikabrott och ringa vapenbrott.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS