Misstanken: Ung man hotade med kniv

En ung man ska ha hotat en person i 50-årsåldern med en kniv. Han är nu anhållen misstänkt för grovt olaga hot.

ANNONS
|

Polisen larmades till Karlstorpsvägen på tisdagen. En ung man i 20-årsåldern ska där ha hotat en person i 50-årsåldern med kniv i anslutning till en fastighet.

Polisen visste under dagen inte vad som lett fram till händelsen, men mannen ska ha försökt knacka på dörren till en bostad och därefter ska han ha hotat målsägaren med kniv.

– Vi vet inte varför – det är högst oklart, säger Lasse Ström, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Polisen kunde gripa mannen under dagen och han är misstänkt för grovt olaga hot. Vid 17.30 kunde Lasse Ström bekräfta att den misstänkta mannen är anhållen, och att ytterligare förhör kommer göras under onsdagen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS