Tidigt på söndagsmorgonen började en parkerad moped att brinna på Lantmannavägen i Trollhättan, skriver polisen på sin hemsida.
Tidigt på söndagsmorgonen började en parkerad moped att brinna på Lantmannavägen i Trollhättan, skriver polisen på sin hemsida. Bild: Stefan Bennhage

Moped började brinna på Lantmannavägen

Tidigt på söndagsmorgonen började en parkerad moped att brinna på Lantmannavägen i Trollhättan, skriver polisen på sin hemsida.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan 05 på söndagsmorgonen som larmet inkom. En parkerad moped brann vid gångstigen vid Lantmannavägen i Trollhättan.

Enligt initiala uppgifter sades det att det var två mopeder som brann på olika platser på Kronogården – men det visade sig inte stämma.

– Det var bara en moped som brann, och det var den vid gångstigen, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson Region Väst.

När räddningstjänsten och polis anlände var det inga personer där. Det gick snabbt att släcka branden och polisen kommer att skriva en anmälan om skadegörelse genom brand.

Det finns ännu ingen misstänkt i ärendet.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS