Moped och bil började brinna

Vid 4.30-tiden på nyårsaftonsmorgonen inkom ett larm gällande en brand i Trollhättan.

ANNONS
|

Polis och räddningstjänsten larmades till Lasarettvägen mellan Karlstorp och Hjortmossen i Trollhättan, där en moped börjat brinna.

– Bredvid mopeden stod en bil som också börjat brinna. Troligtvis har man tänt på mopeden, och så spred det sig, säger Carl Anton Lindblom, jourhavande förundersöknings ledare vid polisen.

Branden ska inte ha spridit sig vidare till andra fordon. I nuläget finns ingen misstänkt, och ingen person ska ha skadats i samband med branden. Carl Anton Lindblom tror motivbilden grundar sig i att man vill få uppmärksamhet på något sätt.

– Det är intressant om folk har iakttagelser, säger han.

ANNONS

Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Vet man något om branden kan man tipsa polisen på deras hemsida eller ringa 114 14.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS