Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Försvunnen. En 49-årig kvinna hemmahörande i Trollhättan är försvunnen sedan onsdags. Bild: Stefan Bennhage

Patrull söker efter försvunnen kvinna

En 49-årig kvinna hemmahörande i Trollhättan är försvunnen sedan i onsdags. Hon sågs senast vid Myrgången i Trollhättan. Missing People och polisen samarbetar.

Den 49-åriga kvinnan från Trollhättan sågs senast i onsdags. Hon har mellanlångt blont hår och bär glasögon. Vid försvinnandet tros hon varit klädd i en röd täckjacka, svarta byxor, svarta skor och en liten svart ryggsäck. Missing People hade en patrull som var ute och sökte i området hon sågs senast. Missing People kommunicerar med polisen kontinuerligt.

– Vi har varit ute med en patrull sedan 12.30 och fler ansluter efterhand. Vi försöker få ihop fler sökare hela tiden, säger Hasse Lagervall, verksamhetsledare Missing People Sweden Fyrbodal.

I nuläget finns det enligt Hasse Lagervall inga observationen från allmänheten som hjälper sökandet, berättade han för TTELA under tidig eftermiddagen. Utgångspunkten för eftersökningen är Myrgången i Trollhättan där kvinnan sågs senast.

– Än så länge har vi inte fått in något, men vi söker runt i området. Vi sprider informationen och hoppas på att få in tips. Vi kommer fortsätta söka fram tills mörkret lagt sig.

Polisen har inget eget sökområde men är i beredskap för att agera och har kontinuerlig kontakt med Missing People.

– Vi har kollat av sjukhus, vårdinrättningar och andra platser utan någon träff. Alla känner till sökandet och vi har fortlöpande kontakt med Missing People som är ute och söker, säger Roger Öberg, spaningsbefäl hos polisen i Trollhättan.

Strax efter klockan 19 meddelade Hasse Lagervall att eftersökningsarbetet fortfarande är i gång. kvinnan är ännu inte hittad och hittas hon inte under kvällen fortsätter sökandet i morgon.

– Vi har inte hittat henne men sökandet pågår fortfarande, säger Lagervall.

Klockan 22 är kvinnan fortfarande inte hittad enligt uppgifter till TTELA.

Har du sett 49-åriga Aida eller har information som kan ledat till att hon återfinns, ring polisen på 114 14.