Personbil körde in i bergknalle

Vid halv tio-tiden på söndagsförmiddagen körde en personbil av okänd anledning in i en bergknalle vid Trollhättevägen i Sjuntorp. Vägen stängdes av men är öppen igen, enligt NÄRF

ANNONS
|

Larmet inkom till SOS alarm vid 09:30 på söndagen. En person ska ha kört in i en bergknalle vid Trollhättevägen. Ambulans, räddningstjänst och polis kallades till platsen.

– En person har klivit ur bilen till synes oskadd. Vägen är avstängd för tillfället, men bilen står vid sidan av, säger Jonas Gustafsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Åter öppen

Strax innan klockan elva var vägen öppen igen och föraren behövde inte föras till sjukhus utan åkte hem igen, enligt räddningstjänsten. Men vad som orsakat olyckan är oklart.

– Vi vet inte varför föraren körde in i bergknallen men det har varit halt på vägarna hela morgonen, säger Jonas Gustafsson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS