Pizzeriatjuv stal gurkor och fetaost

Natten till torsdag hade en pizzeria på Sylte i Trollhättan inbrott. Det som stals var bland annat matvaror och knivar. Polisen kunde gripa en man som försökte fly.

ANNONS
LocationSylte||

Det var vid 00.30-tiden, natten till torsdag, som polisen fick larm om ett inbrott på en pizzeria på Sylte.

– Ägaren har en övervakningskamera och ser en person röra sig inne i pizzerian, säger Rickard Lejon, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

När polispatrullen kom till platsen sökte de i området och anträffade en person som försökte fly.

– De kunde gripa gärningsmannen, som är i 30-årsåldern.

Enligt polisen hade mannen stöldgods på sig, bland annat gurkor, fetaost, knivar, förkläden, drickor och andra matvaror.

– Han är misstänkt för stöld genom inbrott och ringa narkotikabrott. Vi kommer att höra honom senare på dagen. Han var påverkad och sitter och nyktrar till just nu. Men han kommer inte att anhållas, säger Rickard Lejon.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS