Plakat utanför Kronan

Utanför fritidsgården på Kronan finns nu ett stort plakat tillgängligt för alla som vill skriva ner sitt namn eller en tanke kring det som hänt på skolan. Många har efterfrågat just ett sådant – och det fylls på i snabb takt.

ANNONS
|

Det är stadsbyggnadsförvaltningen i Trollhättans Stad och är flera projektassistenter från projektet Ett jämställt och tryggt Kronogården i Trollhättan som i samråd med personalen på Kronan fritidsgård, sett till att ett plakat uppförts utanför fritidsgården. Plakatet är 2,5 meter och kan liknas vid en whiteboard-tavla i trämaterial där man kan skriva på båda sidor, riva av dem och byta ut till nya när de är fullskrivna. Plakatet sattes upp i tisdags förmiddag och har redan blivit flitigt besökt.

– Vi är redan inne på vårt fjärde byte och tanken är att vi kommer att hålla plakatet uppe åtminstone tills på fredag. Målet är sedan att ta hand om materialet på ett fint sätt och göra något av det i form av exempelvis ett minnesmärke eller liknande, säger Jörgen Einarsson, projektledare för Ett jämställt och tryggt Kronogården.

ANNONS

– Vi vill fånga upp folks tankar medan de är aktuella, och känner att det här är ett bra sätt på en central och viktig plats, där det redan brinner ljus och finns bilder, att göra det på.

ANNONS