Polis ryckte ut till stök på buss

Polisen larmades till stök på en buss på måndagsförmiddagen. Tre ungdomar ville åka med, men hade ingen biljett. Det hela resulterade i en anmälan om förgripelse mot tjänsteman.

ANNONS
|

Det var vid tiotiden på måndagen som polis larmades till en buss på Sylte i Trollhättan. Enligt polisen ska tre ungdomar i 20-årsåldern, som ville åka med bussen, inte ha kunnat visa upp någon biljett och då fick de inte åka med.

– Och så blev det ordväxling och det gjorde att bussföraren inte kunde köra vidare på grund av tjafset, säger Owe Larsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal.

Polis larmades till platsen och när de kom fram hade ungdomarna klivit av bussen.

– Man hörde de inblandade på platsen och skrev en anmälan om förgripelse mot tjänsteman, busschauffören i det här fallet.

ANNONS

Ungdomarna är i 18-20-årsåldern.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS