Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Polisen söker vittnen till våldtäkt

Det finns fortfarande ingen identifierad misstänkt till den våldtäkt som anmäldes i samband med Fallens dagar förra helgen. Nu vill polisen ha hjälp från allmänheten.

Den misstänkta våldtäkten ska ha ägt rum på en danstillställning i centrum under natten till lördagen. Målsägande fick snabbt hjälp av vakter på plats som kunde hjälpa till att kontakta polisen. Men ännu finns inga nya spår.

– Jag har pratat med målsägande igen men inget nytt har framkommit. Vi vill gärna ha kontakt med vittnen som kan ha sett något, säger Hillevi Johansson, som leder arbetet på polisens utredningssektion.

Läs också: Misstänkt våldtäkt under festivalen

Polisen hoppas även på att film från övervakningskameror i närheten ska bidra med ny information. Filmen har begärts ut och polisen räknar med att få tillgång till och kunna titta på den under fredagen.

– Förhoppningsvis framkommer något nytt men chanserna är tyvärr inte så stora. Det är ett stort material och kommer vara svårt att se eftersom det är dunkelt och mycket folk som rör sig, säger Hillevi Johansson.

Läs också: Polisens insats under Fallens dagar