Polisinsats på adress i Trollhättan

Från klockan 9 på tisdagsmorgonen pågick en polisinsats på en adress på Sylte i Trollhättan. Polisen ska ha fått ett beslut om en husrannsakan, och två personer togs med till förhör.

ANNONS
|

Fyra polispatruller ryckte ut till en adress på Sylte runt klockan 9 på tisdagsmorgonen.

– En man i 20-årsåldern tas med för förhör, och ytterligare en person tas med för blodprovstagning och kroppsvisitering, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Enligt Thomas Fuxborg befann sig de två personerna på adressen när polisen kom dit, men om de bor där kan han inte kommentera.

Runt 10-tiden åkte två polisbilar från platsen, med varsin person i. De resterande två polisbilarna stannade kvar på platsen.

Senare under tisdagen bekräftade Ola Kleinert, jourhavande förundersökningsledare vid polisen, att det rörde sig om ett misstänkt ringa narkotikabrott och ingen person är gripen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS