Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Saknad kvinna återfunnen välbehållen

Polisen sökte efter en äldre kvinna som saknades från sitt hem i Karlstorp på onsdagseftermiddagen. Hon anträffades senare i närheten av sitt hem "vid god vigör".

Det är kvinnans dotter som hör av sig till polisen på onsdagen. Senast hon hörde något från sin mamma var på tisdagskvällen. Kvinnan söks under onsdagseftermiddagen av flera polispatruller och även hundar är med i sökandet.

– De letar i närområdet samtidigt som vi samlar in mer information, säger Calle Persson, är presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Bland annat tar man reda på vilka andra platser kvinnan har en anknytning till, var hon har jobbat och liknande. Polisen misstänker inget brott bakom försvinnandet och vad de vet har kvinnan har ingen känd sjukdom.

– Det är inte ovanligt att personer i den åldern kan vara glömska och liknande, men det är ingenting som har nämnts, säger Calle Persson.

Vid 16-tiden är polisen hoppfull om att kvinna snart ska återfinnas.

– Som det verkar har hon setts till vid 11-tiden när hon gick av eller på en buss i Trollhättan, säger Calle Persson.

Kvinnan beskrivs vara 160-165cm lång, har normal kroppsbyggnad, brunt hår och är eventuellt iklädd brun dunjacka, glasögon och svarta byxor.

Vid strax efter klockan 16.30 meddelar på polisen på sin hemsida att kvinnan är anträffad i närheten av sitt hem och hon uppges vara vid god vigör. Det finns ingen misstanke om att något brott begåtts, skriver polisen.