Singelolycka i centrum – personbil körde in i träd

Strax innan klockan 23 på fredagskvällen larmades räddningstjänsten om en trafikolycka i centrala Trollhättan. Väl på plats upptäckte de att en personbil hade kört in i ett träd, och föraren fick sedan föras till sjukhus.

ANNONS
|

Olyckan ska ha inträffat runt Polhemsplatsen. Tony Karlsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund, berättar att föraren satt vid sin bil när de anlände till platsen.

– Nu sitter hen på en parkbänk i närheten. Vi har blockerat vägarna och inväntar polis och ambulans, säger Karlsson runt klockan 23.

Enligt han kan räddningstjänsten behöva sanera vägbanan en aning, men att de kommer lämna olycksplatsen inom kort. Bilen kommer dock troligtvis behöva bärgas.

– Polisen får ta dit en bärgare, det verkar som att fordonet har träffat trädet i en rätt hög fart, säger Tony Karlsson.

Runt 23.45 meddelar SOS Alarm att föraren blivit avförd med ambulans. Utöver det är skadeläget okänt.

ANNONS

En anmälan om vårdslöshet i trafik har skrivits.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS